Pengikut Setia ;)

Dec 22, 2010

aku hilang engatan !!!




HAHA mesti korang terkezuttt kan bace tajuk to . hee . mmg aku hilang engatan pon :P actually , tadi mase aku browse fb , aku pon tengok laah status fb aku for the whole 2010 kan . dalam 12page jugak laah . cikit je pon kan . HAHA . to pon kau nak kecoh kat orang laen leyka . hee tak malu . haha . 

eyhh , back to the topic , aku pon dengan semangatnye baca laah 1,1 kan . haha . takde tertinggal 1ayat pon . hee . see betape excited nye aku . HAHA . status aku mmg beshh laah kan kesemuanya . muahaha . puji sendiri pulak cik leyka oii . haha . suda2 lew to . 

da3 , eishh asek melencong je dari topic kan . hee . oke aku pon terbace status ney ,'mishh MNHR (=' . sape MNHR ouhh ?? haha . sumpaa aku tak engat pape . padahal tahun ney jugak to . eee , apa laah nak jadik ngan aku ney kan . makan semut banyak sangat kowt . HAHA . tapi aku nak tahu sangat sp MNHR to . Ya Allah , tolong kembalikan engatan hambamu ini , aku benar2 ingin tahu siapa makhluk mu yg bernama MNHR :)

MNHR , do u ever cross my mind lately ? huhu . tolonggg . apa yang harus aku buwat untuk nak engat balek ney ? hee . tak paham betol laah . adooiaii . takpe laah . aku stop sampai kat sini . nanti aku da tahu , aku bgtahu kowang ye :D







2 comments: