Pengikut Setia ;)

Dec 2, 2010

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY

wahhh td bukak FB , pastu bkk laah grup BT , then ternampak update blog cik mimieux kte ney . heee ble bukak je , hati teros terpaut kat award yang gambaq lolipop to naa . haha . cantik nyee . nd nampak sedap macam nak makan2 jee HAHA . okee korang tengok laah award ney sendiri yee kalau tak pecaye . heee .


haaa i tell you sedap kan ? hihihi . oke laah oke laah . actually award ney diberi oleh cik nanie yg sweet2 gitu . heee . korang2 sume klu nak award ney bole laah click kat name to yee . hehe . tapi korang2 kan kene ikut terma & syarat oke . hee bese laah kan . sume benda yg kte wat dalam dunia ney kne ekot undang2 . betol tak ? heheh . tah apa yang aq merepek ney . HAHA . ney syarat2 nyee oke :

1.menjadi follower blog nanie : and link it to http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/
(nanti boleh nanie jadi follower kamu juga & sesi terjah semula - F.R.I.E.N.D)


2.tampalkan award (click pada gambar award - then bole copy photo ye) & (jgn lupa drop comment in this entry / shoutbox ye)


3.WAJIB mulakan title entry dengan nama (YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY )


4.Tag 5 kawan2 blogger kamu..
(tak kisah new blogger / profesional blogger)

okee paham tak sume2 yang perlu ada untuk korang grab award ney . haa kalau da paham , da habes laah keje saya . heeh . eyhhh tertinggal lak nak tag benda ney . haa siapa yang kena :)

cik farah manis ( kau mmg ad kene tag aku untuk mane2 contest nd award)
feel free to tag yourself ;))

DONE :) syukurrr :)) terima kasih cik nanie atas award ney . hehe .






3 comments:

  1. tahniah..jom ambik award cool..

    ADA AWARD NTOK AWAK
    "1.Coolest Blogger Award??"

    ReplyDelete
  2. kobes : HAHA beshh ouh rpenye blog ney . da ketagih aku . haha .

    kimi : HEE speechless ouhh . time kaseh bnyk2 ats award to .

    ReplyDelete